Win een gratis vakantie aan de Dordogne!

Op Domaine de Lanzac van FranceComfort Vakantieparken  

Staat de Périgord (weer) op het vakantieprogramma dit jaar? Dat komt dan goed uit, want via Dordogne Magazine maak je kans op een gratis verblijf van een week in een riant en comfortabel vakantiehuis in vakantiepark Domaine de Lanzac van FranceComfort, prachtig gesitueerd op een heuveltop aan de Dordogne bij Souillac.

Alleen je naam en e-mailadres

Wat je moet doen om in aanmerking te komen voor zo’n heerlijke gratis vakantie in de Dordogne? Heel weinig. Klik op de knop hieronder, lees alles over de actie en vul in het actieformulier je naam en e-mailadres in. Dat is alles. Uit de deelnemers worden de gelukkige winnaars geloot.

Gewoon een beetje reclame

Waarom FranceComfort zomaar een gratis vakantie weggeeft? Zit er een addertje onder het gras? Nee hoor. Met deze actie wil FranceComfort je alleen maar op een feestelijke manier attent maken op haar 7 luxe vakantieparken in Frankrijk. Gewoon een beetje reclame dus. C’est tout.

Korting voor alle lezers Dordogne Magazine

Ook als je niet wint, zit je als lezer van Dordogne Magazine goed. Want als je bij het boeken van een vakantie bj FranceComfort de speciale kortingscode ‘actie DM’ invoegt, krijg je direct 5% korting op het totale boekingsbedrag. 

Maak kans op een gratis vakantie in Domaine de Lanzac bij Souillac van FranceComfort Vakantieparken.
Domaine de Lanzac op een hoge heuveltop aan de Dordogne bij Souillac (boven en onder).
Maak kans op een gratis vakantie in Domaine de Lanzac bij Souillac van FranceComfort Vakantieparken.

Veel succes en vooral ook: veel vakantieplezier straks!

óók interessant: